Mythic Entertainment heet vanaf nu BioWare Mythic | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens website Joystiq werd de nieuwe naam al een tijdje intern toegepast, maar nu is het officieel. De naam reflecteert de smeltkroes tu en uitgever Electronic Arts en Ma Effect-ontwikkelaar BioWare die vorig jaar plaatsvond. Mythic-oprichter Mark Jacobs verliet de studio toen, waarna BioWare's Ray Muzyka de verantwoordelijkheid voor beide studio's op zich nam.

Het is niet de eerste keer dat Mythic van naam verandert. Toen de studio door EA werd overgenomen, veranderde men de naam naar EA Mythic, waarna het weer terug ging naar haar originele naam, Mythic Entertainment. De studio onderhoudt in Europa de MMO Warhammer Online en doet hetzelfde voor de MMO's Dark Age of Camelot en Ultima Online.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou