MythBusters gaat aflevering rondom game-mythes maken | Gamer.nl

MythBusters gaat aflevering rondom game-mythes maken | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben een aantal verhalen uit games die al heel lang op de lijst staan [van mythes die we nog willen testen]", aldus Savage. Als voorbeeld noemde hij de mythe 'Nintendo vs. Pro'. "Dat gaat over het idee om te kijken of  iemand die zojuist zijn rijbewijs heeft gehaald, door zijn training uit racespellen op een echte racebaan mee zou kunnen doen. Er is een hoop dat we met dat soort dingen kunnen doen." Savage bevestigde vervolgens dat het programma "op een gegeven moment een speciale gamesaflevering zal krijgen".

Wederzijdse intere e

Een andere medewerker van de televisieserie, Grant Imahara, voegt er aan toe dat de intere e voor het bespreken van dergelijke mythes niet alleen van hun kant afkomstig is. Hij laat weten dat uitgever Ubisoft direct contact heeft opgenomen met MythBusters om aan te geven dat zij een dergelijk concept wel zien zitten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou