My Friend Pedro al bijna een half miljoen exemplaren verkocht

My Friend Pedro al bijna een half miljoen exemplaren verkocht

Volgens uitgever Devolver Digital is hun game My Friend Pedro al bijna een half miljoen keer verkocht. Om dit te vieren wordt een grote update uitgebracht met meer manieren van spelen en nog meer bananen.

Devolver Digital heeft code geel uitgeroepen, dit betekent dat de game bijna 500.000 keer verkocht is. Dit vond de uitgever een goed moment om een update voor de game uit te brengen. De Code Yellow-update voegt een aantal nieuwe modi toe aan de extravagante platformer. Spelers kunnen de game nu bijvoorbeeld spelen in Tiny Player-modus.

Daarnaast introduceert de update een aantal leuke nieuwe functies, zo kunnen spelers de protagonist bijvoorbeeld een heel groot hoofd geven of de snelheid van het spel en het personage aanpassen. Bovendien voegt de update een bioscoopmodus toe aan My Friend Pedro, waarmee spelers hun avonturen op een andere manier beleven en vastleggen.

My Friend Pedro staat bekend om spectaculaire actie: spelers besturen een man die als een balletdanser of Neo uit The Matrix, zichzelf door groepen vijanden heen schiet in opdracht van een levende banaan. Naast de actie bevat de games ook puzzels gebaseerd op physics.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Had nog nooit van deze titel gehoord, maar ziet er vet uit!

0
test

Ik hoop op een fysieke versie, deze wil ik namelijk nog wel proberen..

0

@clandestine666 Een wat voor versie? Dat hebben we niet meer in 2019

0
test

@dezwarteziel Oh ja, dat is ook zo. My bad, zal wel aan m'n leeftijd liggen.:P

0

Aanbevolen voor jou