Multiplayer van Modern Warfare 2 blokkeert partychat | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

een screenshot van de multiplayerlobby van Modern Warfare 2 die geplaatst werd op het forum NeoGAF.

Op het plaatje is te zien dat de speler in kwestie wordt gevraagd om over te stappen naar het in-game chatkanaal, omdat anders niet online gespeeld kan worden. Hiermee wordt het dus onmogelijk voor spelers onderling om via een privékanaal te communiceren.

Vals spelen

Partychatfunctionaliteit gaf spelers de mogelijkheid om vals te spelen en dat is waarschijnlijk ook de reden dat het nu geblokkeerd kan worden. Spelers gebruiken het privékanaal namelijk regelmatig tijdens multiplayermodi van spellen om onderling de positie van de vijand door te geven nadat ze werden neergeschoten, iets dat niet kan via de in-game chat.

Of de uitschakeling van de partychatfunctionaliteit ook voor de singleplayermodus van Modern Warfare 2 geldt, is niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou