Multiplayer Halo Infinite is free-to-play

Multiplayer Halo Infinite is free-to-play

De multiplayer van Halo Infinite is op Xbox One, Xbox Series X en pc free-to-play.

Dat heeft Microsoft bevestigd. Alle gamers op Xbox Series X, Xbox One en pc kunnen dus geheel gratis met de multiplayer aan de slag. Gisteren lekte het nieuws al uit via een melding op de website van de Engelse speelgoedwinkel Smyths Toys, maar via het officiële Twitter-account van Halo werd het gisteravond bevestigd.

Ook bevestigd is dat de multiplayer in 120 frames per seconde op Xbox Series X draait. Het is niet bekend in hoeverre dit de resolutie van de game beïnvloedt. Ook is niet aangekondigd op hoeveel fps de multiplayer op andere systemen loopt, al is dit op pc waarschijnlijk afhankelijk van de aanwezige hardware.

De singleplayercampagne van Halo Infinite kost wel geld, al is het niet bekend of het afzonderlijk uitbrengen van de multiplayer de prijs van het spel beïnvloedt. Halo Infinite moet eind dit jaar uitkomen op Xbox Series X, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

2 oprechte vragen: 1.Heb je nog steeds wel gold nodig op xbox live zoals alle andere "free to play" games op de xbox ? 2. Hoeveel 120fps 4k tv's zijn er op dit moment op de markt ? ik kwam zelf niet heel ver daarmee.. Ik heb het probleem van een normale fullhd tv die maar niet stuk gaat.. :)

0
test

@ali3n8tor er gaan ook geruchten dat gold gaat verdwijnen. Ben ook wel benieuwd wanneer Gamepass pc uit beta gaat. Misschien komen er binnen kort nieuwe type abonnementen?

0

@ali3n8tor 1 nee, je hebt geen gold nodig. 2. De nieuwe Sony en lg tv’s hebben HDMI 2.1 al voor een scherpe prijs van 1100€

0
test

Dit is echt huge! Hoop een battlepass, ga ik dan zeker kopen. Campaign via Gamepass, echt bizar dat ze hem zo beschikbaar maken, komt zelfs naar Steam.

0

Aanbevolen voor jou