Multiplayer Cyberpunk 2077 komt waarschijnlijk pas na 2021 uit

Multiplayer Cyberpunk 2077 komt waarschijnlijk pas na 2021 uit

De multiplayer van Cyberpunk 2077 verschijnt waarschijnlijk pas na 2021.

Dat laat CD projekt Red weten in een gesprek met pers en investeerders. De ontwikkelaar meldt het in het gesprek na ongeveer 6 minuten en 30 seconden. Dit mede als gevolg van het gisteren aangekondigde uitstel van Cyberpunk 2077 naar 17 september.

"Rekening houdend met de releasedatum van Cyberpunk 2077 in september, en pratend over een reeks gebeurtenissen die we daarna verwachten, zien we 2021 als onwaarschijnlijke releasedatum voor de Cyberpunk-multiplayer", aldus Michał Nowakowski. De multiplayer komt waarschijnlijk dus na 2021 uit.

Hij bevestigt daarnaast dat de eerder aangekondigde AAA-game waar CD Projekt Red naast Cyberpunk 2077 aan werkt, de multiplayer van de game is. Of dat betekent dat dit een losstaande game wordt is niet duidelijk. In september vorig jaar werd de multiplayermodus voor Cyberpunk 2077 officieel aangekondigd. Ook is het de bedoeling dat er een reeks uitbreidingen voor de singleplayer van de game uitkomt.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als ze blijven uitstellen komen ze bijna bij 2077 uit... En heb ook het gevoel dat wanneer de game (eindelijk) gereleased word dat het niet bugfree is. Dan zou de vraag komen waar je dan de hele tijd op zit te wachten. Maar wie weet, misschien hebben ze indd meer tijd nodig voor een goed product. Ben alleen van nature geen optimist.

0
test

@HunterSeeker Dit gaat over alleen over de multiplayer, niet over het uitstellen van de hele game Het is alleen maar een goed teken dat ze wat meer tijd nemen en het niet afraffelen om de release datum te halen. En bugfree is een game sowieso nooit.

0
test

waarschijnlijk met ps5 en series x dus. volgens mij deed een rockstar dit ook met GTA5 multi die kwam pas toen de volgende generatie er was en toen alles in 1 keer, maar ik kan het mis hebben.

0

Aanbevolen voor jou