MSI-CEO Sheng-Chang Chiang (56) plotseling overleden

MSI-CEO Sheng-Chang Chiang (56) plotseling overleden

Sheng-Chang Chiang, de CEO van het populaire gaming-computermerk MSI, is plotseling overleden. Dat heeft de href="https://www.ettoday.net/news/20200707/1754917.htm" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Taiwanese</a> media bekendgemaakt.

Chiang was sinds 2001 werkzaam bij MSI, waar hij begon als vice-president van de onderzoek- en ontwikkelingsdivisie. Vorig jaar nam hij de functie van CEO van het computermerk op zich. Afgelopen nacht kwam de CEO om het leven door een val van gebouw. Chiang is nog naar een ziekenhuis gebracht, maar werd daar ter plekke doodverklaard.

De oorzaak van de dood wordt nog onderzocht door de politie. Sheng-Chang Chiang is 56 jaar geworden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heel erg natuurlijk maar vind het jammer dat er dan geen aandacht word gegeven aan de dood van Reckful (afgelopen week) en blue622 (gisteren). Dit waren 2 bekende twitch streamers.

0
test

@MelvinChowder Wie en wie? owja geld ook voor deze meneer hierboven, ook nooit van gehoord. Denk dat het een keuze is van de redactie van wat ze wel en niet laten zien. Vind persoonlijk de streamers wel beter passen bij een game site dan een CEO van een hardware bedrijf.

0
test

@HunterSeeker Sheng-Chang Chiang ken ik dan weer wel. Zeker in de pc-wereld een bekende naam. En de 2 streamers.....die dan weer niet. En van die twee was een zelfmoord, dat wordt vaak in de media niet verslagen. Heel normaal eigenlijk.

0

Plotseling overleden.... Val van een gebouw, je kan het idd zien als plotseling maar had zelf de titel toch wel anders benoemt.

0

Aanbevolen voor jou