Ms. Splosion Man naar PC en mobiel | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De PC-versie, die wordt uitgebracht op Steam en Games for Windows Live, bevat vijftig singleplayerlevels en vijftig coöperatieve levels voor vier offline of online spelers. Verder bevat de game ghost replays, achievements en vrij te spelen extra's. De mobiele versies van de game bieden volgens Twisted Pixel een unieke ervaring die speciaal voor die platformen is ontwikkeld, met bekende content en nieuwe features, doelen en spelmodi.

"Dit wordt onze eerste mobiele game en pas onze tweede Steam-game", aldus Twisted Pixels Michael Wilford. "Maar het is erg belangrijk voor ons dat we fantastische content op deze high-end platformen hebben, dus deze nieuwe versies worden met veel zorg gemaakt om zo gaaf mogelijk te zijn. We hebben veel updates en ondersteuning in de planning voor na de lancering, om ervoor te zorgen dat we het precies goed krijgen." Ms. Splosion Man verscheen op 13 juli 2011 op Xbox Live Arcade.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou