Ms. Splosion Man krijgt gratis extra uitdagingen | Gamer.nl

Ms. Splosion Man krijgt gratis extra uitdagingen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De nieuwe uitdagingen worden niet met een reguliere update vrijgegeven, maar via de Title Managed Storage, een kleine hoeveelheid ruimte op de servers van Microsoft waarvan ontwikkelaars gebruik mogen maken om bijvoorbeeld leaderboardinformatie op te slaan. Door gebruik te maken van de TMS omzeilt Twisted Pixel het authorisatieproces dat Microsoft hanteert voor iedere nieuwe update of patch die wordt ingediend. De ontwikkelaar kan zo zelf bepalen wanneer het de nieuwe uitdagingen toevoegt.

Ms. Splosion Man verscheen eerder deze week op Xbox Live Arcade en zet de explosieve gameplay van het eerste deel voort. Splosion Man is gevangen genomen en het is aan zijn geliefde om hem te redden. Ms. Splosion Man is opgedeeld in verschillende werelden, die op hun beurt zijn opgesplitst in afzonderlijke levels.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou