MS: "Ergste Xbox-problemen liggen achter ons" | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

In een interview met Edge Online heeft Aron Greenberg, directeur bij deXbox 360-divisie van Microsoft, gezegd dat de grootstehardwareproblemen met de Xbox 360 achter de rug zijn.

De Xbox 360 is berucht om de zogenaamde Red Ring of Death. Dit staat voor de drie rode lampjes die aangeven dat de Xbox 360 kapot is. De schaal van de problemen zorgde er eerder voor dat Microsoft de garantie van haar spelcomputer verlengde naar drie jaar. Ook gerepareerde Xbox 360's hielden het volgens verhalen van gamers vaak niet lang vol.

Maar die problemen worden steeds minder volgens Greenberg. "We hebben het reparatieproces verbeterd. De reparateurs pa en de laatste hardwareverbeteringen toe bij een kapotte Xbox 360."

Tegenwoordig zou de hardware zo verbeterd zijn dat er lang niet meer zoveel Xbox 360's worden teruggestuurd als vroeger, zegt Greenberg. "De huidige systemen presteren uitstekend. Waar het op neer komt is het isoleren en het oplo en van het probleem. We hebben het ergste achter de rug, maar er zijn nog steeds een paar systemen die achterblijven, en ook dat willen we rechtzetten."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou