Moto Racer 2 van GOG gehaald wegens kopieerbeveiliging | Gamer.nl

Moto Racer 2 van GOG gehaald wegens kopieerbeveiliging | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers die Moto Racer 2 al eerder hebben aangeschaft, ondervinden problemen met het spelen van het spel en kunnen tijdens races niet harder racen dan de derde versnelling. In de Superbike-modus is het niet mogelijk om boven de vierde versnelling uit te komen.

GOG is bezig om het probleem op te lo en, maar weet niet precies wanneer het daarmee klaar is. "We kunnen niet zeggen of we het binnen een week, twee weken of zelfs een maand opgelost hebben. En het is niet eerlijk om jullie zo lang te laten wachten."

Vergoeding

GOG komt in de tu entijd met een vergoeding voor de gedupeerde spelers. Zij krijgen een code waarmee andere spellen gedownload kunnen worden, gelijk aan de waarde van Moto Racer 2. Ook kunnen zij ervoor kiezen te wachten totdat het probleem is opgelost.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou