Mortal Kombat X-trailer toont nieuwe personage Ermac | Gamer.nl

Mortal Kombat X-trailer toont nieuwe personage Ermac | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Ermacs drie gevecht tijlen zijn Master of Souls, Mystic en Spectral. Tot zijn mogelijke aanvallen behoort het telekinetisch, ofwel op afstand, vastgrijpen van een vijand en verlamming van de vijand door middel van afgevuurde projectielen. Hij kan daarnaast teleporteren en zweven.

Zijn bestaan werd al gespeculeerd sinds de eerste Mortal Kombat-game in 1992. Onder het kopje Reptile Battles was 'Ermacs te lezen', wat eigenlijk een afkorting is voor Error Macro - een macro die foutmeldingen in de code achterhaalt. Hierdoor dachten spelers dat het een geheim personage was, dat moeilijker vrij te spelen was dan Reptile.

NetherRealm ontkende het personage meerdere malen en stopte aan het eind van Mortal Kombat 2 de boodschap 'Ceamr odse nto exits' (Ermac does not exist). De geruchten bleven echter voortleven en de ontwikkelaar besloot het personage te maken. Ermac maakte zijn debut in Ultimate Mortal Kombat 3 in 1995.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou