Mortal Kombat speelbaar in 2D en 3D tegelijkertijd | Gamer.nl

Mortal Kombat speelbaar in 2D en 3D tegelijkertijd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ontwikkelaar Ed Boon legt uit dat de vechters altijd in 2D worden weergegeven en dat de 3D-effecten alleen worden toegepast op de achtergrond. Hierdoor blijven de vechters voor alle spelers scherp, ook al beschikt de ene wel over een 3D-bril en de andere niet. Voor spelers zonder 3D-bril kan de achtergrond wel wat wazig zijn.

Demo

Mortal Kombat komt op 19 april uit voor Xbox 360 en PlayStation 3. Voor die tijd verschijnt er een demo van de game. PlayStation Plus-abonnees kunnen deze vanaf 8 maart downloaden. Op 15 maart is de demo ook voor andere PlayStation 3-bezitters beschikbaar; de Xbox 360-versie volgt later. In de demo kunnen spelers aan de slag met vechtersbazen Scorpion, Sub-Zero, Mileena en Johnny Cage in twee verschillende arena's.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou