Mortal Kombat maakt gebruik van 3D | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We proberen verschillende lagen in de game te krijgen wat er voor zorgt dat 3D er goed uit ziet en wat we tot nu toe hebben bereikt ziet er erg indrukwekkend uit", aldus Boon. Op de vraag wat 3D-effecten toevoegen aan een 2D-vechter, antwoordt Boon: "Je hebt het gevoel dat je echt in het gevecht zit. Onze gevechten zijn in 2D, maar de 3D-effecten pa en er echt goed bij." De 3D-effecten zijn vooralsnog voor de PlayStation 3-versie van de game, maar Mortal Kombat komt ook naar de Xbox 360.

Mortal Kombat keert terug naar de oude stijl van de serie. Gevechten zijn weer in 2D en de personages lijken weer veel op hoe ze er uit zagen in de eerste drie delen van de serie. De franchise staat bekend om gruwelijke moves waarbij ledematen en bloed alle kanten opvliegen en in de nieuwe Mortal Kombat is dit ook weer het geval.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou