Mortal Kombat: Aftermath introduceert RoboCop

Mortal Kombat: Aftermath introduceert RoboCop

In de nieuwe dlc van Mortal Kombat wordt onder andere RoboCop als nieuw personage geïntroduceerd. De uitbreiding heet Aftermath en is vanaf 16 mei beschikbaar.

In de nieuwe uitbreiding van Mortal Kombat is RoboCop een nieuw personage. De expansion Aftermath is vanaf vandaag beschikbaar en heeft ook een nieuwe verhaallijn die zich afspeelt na de originele Mortal Kombat 11.

 

RoboCop is ingesproken door Peter Weller die de rol vertolkte in '87 en '90, Daarnaast krijgt de game ook drie nieuwe skins maar daar moeten gamers nog even op wachten: ontwikkelaar NetherRealm Studios brengt die stapsgewijs uit.

Het is niet de eerste keer dat Warner Bros. filmpersonages gebruikt; zo zijn ook inmiddels Joker, Spawn en Terminator (T-800) in de game terug te vinden. Ook gaat het gerucht dat Ash uit de Evil dead-films/series zijn opwachting gaat doen.

Hoewel het personage Ash, ook bekend uit onder andere de Army of Darkness- en Evil Dead-films/series, niet officieel is aangekondigd, komt zijn naam voorbij in een e-mail gestuurd door Warner Bros. die IGN in handen heeft gekregen.

Check de introductie van RoboCop hieronder:

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

$40 voor mensen die de game en KP al hebben, echt belachelijk veel.

0
test

@poklaan De Kombat pass was gewoon season 1, dit is season 2, en je krijgt er niet alleen maar robocop voor he. Wil niet zeggen dat het niet duur is, want dat is het wel. Maar het is niet anders dan wat vergelijkbare games ook doen. En nog altijd niets vergeleken bij de ultieme cash grab Dead or Alive

0
test

@darkmanwls Het blijft veel geld. De helft was meer dan genoeg geweest. Als ik zie hoeveel characters er in Super Smash Bros zaten. 🙄 Dat gezegd, Dead Or Alive slaat echt alles. Geld betalen om de haarkleur van je personage te wijzigen. Kom op zeg.

0
test

Ik wacht wel op de ultimate edition met alle DLC

0

Aanbevolen voor jou