Morgen verschijnt nieuwe update Final Fantasy XIV | Gamer.nl

Morgen verschijnt nieuwe update Final Fantasy XIV | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast nieuwe vijanden bevat de update ook nieuwe guildleves en veel nieuwe gerepten. Ook is de interface verbeterd en wordt de tekslimiet per bericht tijdens het chatten verhoogd.

De update is de tweede omvangrijke update voor de MMORPG binnen drie weken en de eerste na de herindeling van het ontwikkelingsteam. Recentelijk is de producer van Final Fantasy XIV aan de kant gezet voor Naoki Yoshida en zijn er meerdere veranderingen in het ontwikkelingsteam doorgevoerd. Die keuze heeft Square Enix gemaakt omdat de PC game na de release in september van dit jaar velen kritieken te voorduren kreeg.

PS3-versie

Mede daardoor is onlangs ook aangekondigd dat de Playstation 3-versie is uitgesteld. Het nieuwe team gaat zich eerst richten op de verbetering van de PC-versie om zich daarna volledig te focu en op de PlayStation 3-versie. Het lijkt zijn vruchten af te werken met deze nieuwe patch.

Final Fantasy XIV is een MMORPG waarin spelers vriendschappen kunnen sluiten met andere spelers of op eigen houtje de wereld van Eorzea verkennen. Na het kiezen van een verhaallijn krijgen spelers de keuze uit een groot aantal verschillende kla en, die allemaal hun voor- en nadelen hebben.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou