Monster Hunter World: Iceborne vier miljoen keer verscheept

Monster Hunter World: Iceborne vier miljoen keer verscheept

Capcom heeft bekendgemaakt dat Monster Hunter World: Iceborne inmiddels ruim vier miljoen keer is verscheept.

Monster Hunter World is al de bestverkochte game ooit van Capcom en de laatste dlc lijkt het succes alleen maar te vergroten. De Iceborne-uitbreiding werd vorig jaar op 6 september uitgebracht en is nu al ruim vier miljoen keer verscheept.

De Iceborne-uitbreiding werd uitgebracht met de bedoeling om ervaren spelers met een hoog level extra content te bieden. De dlc werd begin dit jaar nog uitgebracht voor pc en dit heeft voor een piek in de verkoop gezorgd. Volgens Capcom heeft dat te maken met het feit dat er nu een grotere fan base aangesproken wordt in meer regio's.

De totale verkoop van Monster Hunter World is sinds de release van Iceborne overigens ook gestegen, deze ligt nu op een totaal van ruim 15 miljoen. De complete Monster Hunter World-franchise is inmiddels ruim 61 miljoen keer verscheept.

Monster Hunter World: Iceborne viel ook bij ons in de smaak, wij gaven de uitbreiding een 9. Hier lees je waarom.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind het echt een fantastische game. Helaas ben ik in mijn vriendengroep de enige die m speelt (op pc tenminste) en om er het maximale uit te halen moet je toch echt met meer spelen. Daardoor speel ik m op t moment eigenlijk niet.

0

Aanbevolen voor jou