Monster Hunter-film uitgesteld naar volgend jaar

Monster Hunter-film uitgesteld naar volgend jaar

De release van de verfilming van Monster Hunter is uitgesteld naar 23 april 2021.

De film had eigenlijk op 4 september dit jaar moeten uitkomen, maar volgens Deadline heeft de productie vertraging opgelopen in verband met het coronavirus. Daarnaast zou men dit najaar ook niet willen concurreren met de release van de film A Quiet Place 2.

Monster Hunter wordt gemaakt door Paul W.S. Anderson, vooral bekend van de Resident Evil-films. Rollen zijn weggelegd voor Milla Jovovich, Ron Perlman, Josh Helman en Diego Boneta. Vorig jaar lekte er al een korte clip uit van de film, die hieronder te zien is.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vrees dat ik dit jaar helemaal niet in de bios kom...alles word verschoven. Daarin tegen word volgend jaar een bomvol filmjaar. Iets om naar uit te kijken...(met een verrekijker). Duurt nog effe...Maar goed we krijgen nieuwe consoles dit jaar. Dat is dan wel weer mooi!!! Ps. Tenminste als deze niet verschoven worden naar volgend jaar: - The new Mutants - Wonder woman 1984 - Monster hunter - Black widow - Dune

0
test

"Daarnaast zou men dit najaar ook niet willen concurreren met de release van de film A Quiet Place 2." Lol, maakt niet uit wanneer ie uitkomt. D'r zal altijd wel een andere film uit zijn die superieur is.

0

Aanbevolen voor jou