Nieuwe Ducktales-game mogelijk onthuld

Nieuwe Ducktales-game mogelijk onthuld

Game Atelier, de ontwikkelaar van Monsterboy, werkt misschien aan een nieuwe Ducktales-game. Dat maakt de ontwikkelaar bekend op Twitter. De kans is aanwezig dat het om een 1 aprilgrap gaat.

De game heet Ducktales Quakshots en is een platformer dat zich in het universum van Ducktales afspeelt. Game Atelier werkt voor deze game samen met de uitgever FDG Entertainment. De uitgever kondigde de game aan met een tweet die een aantal screenshots van de game bevat.

In 1991 kwam de game Quakshot Starring Donald op de Mega Drive. Het is niet duidelijk of het gaat om een remake of een sequel van de game. Wanneer de game uitkomt is nog niet bekend.

Het is niet zeker of dit om een 1 aprilgrap gaat of niet. Op het internet zijn er veel gemengde reacties. Dit bericht wordt bijgewerkt met meer informatie zodra dit wordt vrijgegeven.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het is een 1 April grap helaas.

0
test

Wat is de grap hiervan dan precies? Zie op Twitter een reactie die de spijker op z'n kop slaat: "what's the point of making something so cool looking that people want only to come later "actually we're not doing it hahaha funny guys!!"

0

Aanbevolen voor jou