Monday Night Combat krijgt drie keer DLC | Gamer.nl

Monday Night Combat krijgt drie keer DLC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wat voor extra content het eerste pakket zal bevatten is nog niet bekendgemaakt. Wel heeft de ontwikkelaar laten weten dat dit pakket gepaard zal gaan met een nieuwe patch die een aantal kleine fouten uit het spel zal halen, en de game beter zal balanceren. Na de eerste update zullen spelers in Xbox Live-parties bijvoorbeeld niet meer van elkaar gescheiden worden. Ook kunnen lobbies gemigreerd worden als een host wegvalt en worden spelers niet langer teruggestuurd naar het hoofdmenu. Bovendien worden er veel kleine foutjes in het spel opgelost met deze eerste update.

Monday Night Combat werd vorige maand uitgebracht als onderdeel van de Xbox Live Summer of Arcade. De downloadbare titel is een derdepersoon-shooter die spelers de keuze geeft om als verschillende typen strijders te spelen en gameplayelementen leent uit het tower-defense-genre.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou