Update: Monarch's Reign nu beschikbaar in Titanfall 2 | Gamer.nl

Update: Monarch's Reign nu beschikbaar in Titanfall 2 | Gamer.nl

Update: De Monarch's Reign-update is nu gratis te downloaden voor Titanlfall 2-spelers. De map Relic uit het eerste deel is nu toegevoegd aan de game, alsook een nieuwe Titan genaamd Monarch. Met een Monarch als Titan kunnen spelers kracht stelen van andere Titans om zijn schild weer te herstellen. Lees het oorspronkelijke bericht en bekijk de trailer voor meer informatie over Monarch's Reign.

Oorspronkelijk bericht: Op 30 mei verschijnt Monarch's Reign, nieuwe downloadbare content voor Titanfall 2, op pc, PlayStation 4 en Xbox One.


De belangrijkste toevoeging van de dlc is een nieuwe Titan, de Monarch. Deze Vanquard-kla e heeft een Upgrade Core die er voor zorgt dat spelers nieuwe mogelijkheden krijgen als ze langer in leven blijven. Ook kan deze update tree worden aangepast naar de smaak van spelers.

Verder zit er een remaster van een map uit de eerste Titanfall, Relic, in. Ook de Crashsite-stage heeft een update gekregen met nieuwe ziplines en mogelijkheden voor wallruns.

De maps, modi en Titans zijn geheel gratis, maar de cosmetische toevoegingen kosten wel geld. Er zijn namelijk ook twee nieuwe Prime Titans, oftewel Titans met een nieuwe skin, die echt geld kosten, alsmede camos en callsigns.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou