Molyneux noemt demo's doodsteek voor spelervaringen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik haat demo's. Ik vind dat demo's de doodsteek zijn voor [spel]ervaringen", zei hij. "Door de jaren heen heb ik demo's uitgegeven en deze hebben of het volledige spel verpest, teveel weggegeven of de speler in verwarring gebracht, dus heb ik gezegd dat we de eerste 45 minuten van een spel gratis moesten weggegeven", aldus Molyneux.

In plaats van een lo e demo uit te geven wil Molyneux spelers meteen aan een deel van het volledige spel zetten. Als spelers het spel bevalt, kunnen ze na de tijdslimiet het volgende deel van het spel simpel aanschaffen. Hij verwacht daarom ook dat er in de toekomst een grote verandering gaat komen op het gebied van hoe consumenten betalen voor hun games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou