Mogelijke remake van A Link to the Past of Majora’s Mask | Gamer.nl

Mogelijke remake van A Link to the Past of Majora’s Mask | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben nog niet echt besloten of we A Link to the Past gaan doen, want de mogelijkheid om Majora’s Mask te doen is er ook", aldus Miyamoto. Volgens hem wordt er momenteel geëxperimenteerd om zo tot een besluit te komen. "We hebben zoveel doelen op het moment. (…) We moeten ook de Wii U onder de aandacht brengen, dus we hebben genoeg mogelijkheden om te bedenken welke Zelda-game het beste is voor welke doeleinde."

Miyamoto zegt dat Zelda-fans "nog wat langer moeten wachten" op informatie. Eerder dit jaar liet Miyamoto al weten iets met A Link to the Past te willen doen, bijvoorbeeld een remake of een game gebaseerd op die titel. Vorig jaar verscheen een 3D-remake van Zelda: Ocarina of Time op de 3DS.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou