Mogelijke nieuwe details van Elden Ring uitgelekt

Mogelijke nieuwe details van Elden Ring uitgelekt

Er zijn mogelijk nieuwe details van de aankomende FromSoftware-game Elden Ring uitgelekt.

Op een Chinees forum zou een insider een video hebben geplaatst waarin diverse artwork van eindbazen uit de game te zien zijn. De video verdween weer snel, maar hieronder zijn er screenshots van te zien.

In de video werd ook informatie over de game gedeeld. Zo zou er veel Keltische mythologie in de game zitten en de 'wereldboom' (yggdrasil) uit de Noorse mythologie een belangrijke rol spelen. De gameplay zou vergelijkbaar zijn met de Dark Souls-games, maar de spelwereld zou veel groter zijn. Er zou een dynamisch weersysteem en dag- en nachtcyclus zijn. De game zou in de eerste helft van 2020 al ver af zijn gemaakt en op dit moment zouden de laatste details worden toegevoegd.

In hoeverre bovenstaande informatie betrouwbaar is, is niet bekend. Elden Ring werd tijdens E3 vorig jaar onthuld voor PlayStation 4, Xbox One en pc. A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin heeft een adviserende rol bij de game. Bandai Namco geeft het spel uit. Buiten een eerste CGI-trailer is de game nog niet getoond.

Elden Ring
Elden Ring

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Can't wait! From Software games hebben de elderscrolls franchise van mijn nr1 game serie gestoten!

0

Aanbevolen voor jou