'Geen Elden Ring-aankondiging tijdens Xbox-showcase donderdag'

'Geen Elden Ring-aankondiging tijdens Xbox-showcase donderdag'

Er komt morgen mogelijk toch geen aankondiging over de game Elden Ring morgen. Dat zegt VentureBeat-journalist Jeff Grubb op Twitter.

De rpg Elden Ring werd vorig jaar onthuld op E3 en sinds de aankondiging is er geen nieuwe informatie over de game naar buiten gekomen. Fans hoopten op meer informatie over Elden Ring na een uitspraak van Phil Spencer, waarin hij benadrukte hoe belangrijk games van Japanse studio’s voor Xbox zijn.

Omdat Elden Ring ontwikkeld wordt door de Japanse ontwikkelaar From Software, hoopten Elden Rings-fans dat dit een indicatie was dat er morgen tijdens de Xbox Games Showcase een Elden Ring-aankondiging wordt gedaan. Journalist Jeff Grub denkt dat dit niet het geval gaat zijn.

Op Twitter deelde hij een screenshot van een overzicht van nieuwsberichten die dit gerucht behandelden. Als antwoord op iemand die vroeg wat hij wist zei hij grappend: “De kans op meer informatie over Bakugan is groter dan Elden Ring op donderdag. Zijn tweets zijn hieronder te bekijken.

Of Jeff Grubb gelijk heeft is niet met zekerheid te zeggen. De Xbox Games Showcase gaat morgen om 18:00 uur van start.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Weet iemand of hij het vaker goed heeft of niet.

0
test

@hulstpower Hij wist onder andere dat er in maart twee directs gingen plaatsvinden (indie en eerste mini direct) en dat PlayStation in juli een presentatie ging houden wat uiteindelijk allebei klopte. https://gamer.nl/artikelen/nieuws/gerucht-mogelijk-twee-nintendo-directs-deze-maand/ https://gamer.nl/artikelen/nieuws/gerucht-sony-gaat-meer-playstation-5-aankondigingen-doen-in-augustus/ Natuurlijk kan het zo zijn dat hij niet van deze aankondiging op de hoogte is. Vandaar dat het ook als een gerucht wordt gebracht. Ik hoop dat ik je hiermee wat meer duidelijkheid heb gegeven :).

0
test

@JolienMauritsz Bedankt voor de info ik zie dus dat ie het af en toe semi goed heeft maar ook dingen fout. Afwachten dus of het allemaal klopt

0
test

Hopelijk is dit niet waar. Ik wil meer te weten komen over deze game....

0

Aanbevolen voor jou