Mogelijk nieuwe Tomb Raider-film op komst? | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

In een onlangs gehouden interview gehoudenmet Eidos voorman Ian Livingstone kwam naar voren dat het bedrijf, aljarenlang dé uitgever achter de bekende en populaire Tomb Raider-reeks,aan het onderhandelen is met filmmaatschappij over een mogelijke derdeTomb Raider-film.

Nou niet gelijk allemaal te enthousiast raken, er moetnog veel besproken en er is nog niet eens een scriptschrijver aan hetwerk, maar... het begin is er in ieder geval, zo meldt Eurogamer ons.

"De film heeft nog geen groen licht gekregen, dus wat mij betreft zou het ideaal zijn om naast een filmscript ook gelijk met een game script te komen, zodat ze beide naast elkaar gelegd kunnen worden en elkaar aan vullen. Dit in tegenstelling tot de de lo taande films wat we in de eerdere delen zagen.", aldus de Eidos voorman. 

Zeker nu Eidos weer het gevoel heeft dat Tomb Raider weer helemaal terug is na het succesvolle Tomb Raider: Legend, en de vorige twee films het goed deden bij de box-offices, lijkt het erop dat we in de toekomst dus een nieuwe film mogen verwachten. Actrice Angelina Jolie, momenteel druk in de weer met haar zwangerschap en het huwelijk met Brad Pitt, heeft overigens altijd al gezegd nog wel in te zijn voor een eventueel derde deel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou