Mogelijk nieuwe Rayman-game op komst | Gamer.nl

Mogelijk nieuwe Rayman-game op komst | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Verdere details dan de vermelding van Rayman: 3D op de lijst zijn er niet. Uitgever en ontwikkelaar Ubisoft heeft vooralsnog niet gereageerd. Wel is bekend dat er volgend jaar een kla ieke tweedimensionale Rayman uitkomt, Origins, voor PlayStation Network en Xbox Live Arcade. De officiële website van Rayman meldt dat er ook aan Wii-, PC-, iPad- en Nintendo 3DS-titels gedacht wordt.

Rayman

De Rayman-serie bestaat uit platformgames en maakte zijn debuut in 1995. Sindsdien zijn er talloze delen in de franchise uitgekomen. In Rayman: Origins wordt het onstaansverhaal verteld van Rayman. De game is tweedimensionaal, net als de eerste Rayman-games. Aan de ontwikkeling van Origins werken slechts vijf mensen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou