Mogelijk nieuwe Arrival-DLC voor Mass Effect 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Om zijn ontdekking kracht bij te zetten heeft de gamer, die op het Bioware-forum bekendstaat onder de naam Vamplosion, enkele foto's geplaatst. Een van de Trophies, met de naam Ultimate Sacrifice, wordt volgens de omschrijving vrijgespeeld als de Arrival-DLC wordt uitgespeeld.

Uit de omschrijving van een andere Trophy blijkt dat Dr. Amanda Kenson een rol zal spelen in de content. Kenson is op 24 januari genoemd in een nieuwsbericht van het Cerberus Network. In dit netwerk, dat bereikbaar is via Ma Effect 2, plaatst ontwikkelaar Bioware nieuws en updates uit de wereld van Ma Effect.

Overbrugging

Volgens verschillende gebruikers op het Ma Effect 2-forum is de kans groot dat het verhaal van Arrival als overbrugging dient van de gebeurteni en tu en de tweede en derde Ma Effect-game. Hierin wordt wellicht uitgelegd hoe het gevaarlijke Reaper-ras de aarde bereikt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou