Mogelijk geen Xbox 360-patch Alone in the Dark | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Aan het einde van het jaar komt Alone in the Dark voor de PlayStation 3 uit en dat is iets waar de meesten, na de negatieve reviews op de andere platformen, niet meer echt naar uitkijken. Maar ontwikkelaar Eden Studios is bezig met heel veel verbeteringen die direct voortkomen uit de kritiek van mensen op de game. De PlayStation 3-versie belooft een aantal dingen (de besturing, de camera, het inventari ysteem, de irritante autostukken) beter te doen en hopelijk zorgt dit voor een kwaliteitsimpuls.

Het is altijd al de bedoeling geweest om de verbeteringen ook door te voeren voor de Xbox 360-versie, door middel van een patch. Dat lijkt nu echter onzeker te zijn. Microsoft stelt namelijk limieten aan de grootte van dergelijke patches en alle toevoegingen die de PS3-versie dan krijgt, pa en sowieso niet in de patch. Zo is er bijvoorbeeld een nieuwe metro-achtervolging cene die waarschijnlijk al te groot is voor deze limiet. Als er een patch komt, dan zou het alleen om de nieuwe besturing en de verbeterde camerapositie gaan.

Game designer Emile Morel heeft nu gezegd eerst de PS3-versie af te ronden, voordat de Xbox 360-versie eventueel wordt gepatcht. Hij suggereert dat als de reviews positiever zijn, het intere anter wordt om de Xbox 360-versie alsnog te patchen. We merken het wel als de tijd rijp is, in ieder geval is het nog even wachten tot na de PS3-versie.

De autostukken gaan op de schop in de PS3-versie


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou