Modern Warfare Remastered alleen verkrijgbaar met Infinite Warfare | Gamer.nl

Modern Warfare Remastered alleen verkrijgbaar met Infinite Warfare | Gamer.nl

Afgelopen avond heeft Activision Blizzard Call of Duty: Infinite Warfare officieel onthuld via Twitch. Hieruit blijkt onder andere dat Modern Warfare Remastered vooralsnog alleen verkrijgbaar is door speciale edities van Infinite Warfare te kopen.

Gisterenmiddag werd na het uitlekken van beelden de officiële trailer al onthuld. Naast beelden van de nieuwe Call of Duty, die op 4 november uit moet komen op pc, Xbox One en PlayStation 4, zaten er ook beelden bij van de langverwachte remaster van Call of Duty: Modern Warfare. 

Deze remaster is alleen verkrijgbaar door de Legacy Edition (van 89,99 euro) of de Deluxe Edition (van 119,99 euro) van Infinite Warfare te reserveren. Het is niet bekend of de remaster later ook nog apart beschikbaar komt. De remaster bevat de singleplayer en tien multiplayermaps, waaronder Crash, Cro fire en Backlot.

Tijdens de stream van afgelopen avond ging ontwikkelaar Infinity Ward dieper in op de nieuwe Call of Duty-game en het unieke element van Infinite Warfare: ruimtegevechten. Het is een element waar heel het team achter staat. De wereld is in de game afhankelijk van bronnen die via outposts in het universum verkrijgbaar zijn. De Settlement Defense Front wil deze outposts in handen krijgen om de economie van de aarde te controleren, waar spelers een stokje voor moeten steken.

Gevechten spelen zich dus niet alleen op aarde af, maar ook in de ruimte, met gevechten in ruimteschepen. Daarnaast kunnen spelers ook aan de buitenkant van een ruimtschip hangen. 

De productie van de game wordt vergeleken met episodische televisie, waardoor personages gedurende de game steeds meer van zichzelf laten zien. Het acteerwerk moet realistischer worden, aangezien de stemopnames zijn vervangen voor complete motion capture, vergelijkbaar met de Uncharted-reeks.

Ook de multiplayer speelt zich zowel op aarde als in de ruimte af en zelfs op het oppervlakte van andere planeten. Infinity Ward gaat ook voor het eerst een zombiemodus maken. Ontwikkelaar Treyarch, die de Black Ops-serie binnen Call of Duty op zich nam, deed dit voorheen al. De zombiemodus speelt zich in een gescheiden universum af en moet "uniek en anders" worden.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou