Modern Warfare 3-DLC beperkt tot één account per console | Gamer.nl

Modern Warfare 3-DLC beperkt tot één account per console | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Bij vorige Call of Duty-games kon downloadbare content die met één profiel gekocht was, ook gespeeld worden met de andere profielen op dezelfde spelcomputer. Volgens de downloadvoorwaarden zou dit ook nu moeten kunnen: "Je kunt dit item gebruiken op de eerste Xbox 360-spelcomputer waarop je het downloadt. Toegang tot dit item wordt ook gegeven aan alle gebruikers op de eerste console."

Hoewel Activision nog niet gereageerd heeft op het probleem, heeft dit waarschijnlijk te maken met het feit dat de DLC alleen beschikbaar is voor abonnees van Call of Duty: Elite. Hierdoor kan alleen het profiel dat aan een Elite-abonnement is gekoppeld, de nieuwe maps spelen. Mogelijk worden de maps wel beschikbaar voor andere accounts wanneer ze gelanceerd worden voor spelers zonder Elite.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou