Modder verandert GameCube in een gaming-pc

Modder verandert GameCube in een gaming-pc

Modder en YouTuber Tech by Matt heeft een GameCube in een moderne gaming-pc verandert. De video is nu op YouTube te vinden.

Tech by Matt heeft een kapotte console gekocht op Ebay en heeft daarin een Sleeper-pc gebouwd. De YouTuber geeft toe dat het een aardige klus was om dit voor elkaar te krijgen, maar dat hij uiteindelijk trots is op het eindresultaat. De GameCube-pc draait op een AMD Ryzen 3 3200G 4-Core processor en heeft 16GB RAM en een SSD-opslag van 500 GB. Op de GameCube draaien Fortnite en Counter-Strike Global Offense op 1080p. Met games als Far Cry 5 doet hij het op iets minder goed op 25fps.

Tech by Matt heeft het ook voor elkaar gekregen dat de power-knop en de controller-ports van de GameCube nog steeds functioneel zijn. De YouTuber zegt dat de GameCube-pc ideaal is om games op te emulaten. Volgens hem draaien sommige games er prima op, terwijl andere wat prestatieproblemen hebben. De volledige video is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan alleen niet vinden wat voor grafische kaart er in zit? Of gebruikt tie een integraded? Want dat kastje is vrij klein. Verder wel een leuk ding. kan em zo op je bureau kwijt, denk wel dat draadloos kb&muis wel aan te raden zijn. iig zoveel mogelijk draadloos om de looks te sparen.

0
test

@HunterSeeker Ja, de Ryzen 3200g heeft inderdaad een integrated graphics chip.

0
test

Zo te zien word inderdaad de integrated Vega 8 chip gebruikt. Hiermee zijn games als CSGO prima speelbaar op 1080p.

0

Aanbevolen voor jou