Sensible World of Soccer-mod moderniseert populaire voetbalgame

Sensible World of Soccer-mod moderniseert populaire voetbalgame

Via de href="https://sensiblesoccer.de/swos-2020" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Sensible Soccer- community website</a></b> deelt gebruiker Playaveli de mod, “Sensible World of Soccer 2020”. Deze mod brengt de klassieke game naar de tijd van nu met 4K, nieuwe teams en nog meer.

Sensible Soccer is een voetbalgameserie die voor het eerst uit kwam in 1992 voor onder andere de Atari ST en is ontwikkeld door Sensible Software. Sindsdien zijn er meerdere nieuwe releases geweest waarvan de laatste, Sensible World of Soccer voor Xbox Live Arcade, uitkwam in 2007.

De nieuwe mod brengt de populaire game naar 2020 met nieuwe teams, kleuren, roosters en nieuw commentaar. Ook de grafische aspecten van de game krijgen een update naar 4K. De mod is gratis te downloaden via de Sensible Soccer-website, een originele versie van Sensible World of Soccer voor pc is wel nodig om de mod te gebruiken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Beste footie ever

0
test

Altijd scoren van voor de middenlijn! :)

0

@Weerzinwekkend Altijd een heerlijk gevoel als je hem erin krulde

0
test

@Weerzinwekkend Bij Sens kan ik mij dat niet meer herinneren.. wel bij de eerste fifa.. 94 geloof ik. Onze pc thuis trok dat spel tikkeltje matig. Als je dat schoot vanaf de middenstip vloog de bal uit beeld.. beeld hield het niet bij. De keepers kwamen echter pas in actie als ze in beeld waren.. ofwel; instant goal.. hilarisch!

0

Aanbevolen voor jou