MMO Mortal Online wordt volgende maand gelanceerd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Mortal Online is een sandbox-MMO waarin de focus ligt op speler-interactie. Zo is er een zeer uitgebreide speler-versus-speler modus met de mogelijkheid om de bezittingen van lijken van andere spelers op te pakken.

Volgens een recente nieuwsbrief uitgegeven door StarVault verschijnt de uiteindelijke versie van Mortal Online naar verwachting op 9 juni online. De technische problemen die testers ondervonden in de bètaversie van de game zijn naar verluid opgelost.

Desync

Het grootste probleem dat testers ondervonden was het 'desync'-probleem, wat ervoor zorgde dat de actie op het scherm niet meer correspondeerde met de commando's die de speler invoerde. Om deze problemen te kunnen verhelpen, moest het uitbrengen van de game uitgesteld worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou