Mmo Magic: Legends aangekondigd

Mmo Magic: Legends aangekondigd

Perfect World Entertainment heeft tijdens The Game Awards de actie-rpg mmo Magic: Legends aangekondigd.

De game speelt zich af in de wereld van de populaire kaartgame Magic: The Gathering. Spelers kruipen in de huid van een krachtige, magie-gebruikende Planeswalker.


Het spel wordt ontwikkeld door Cryptic Studios. Producent Stephen Ricossa: "We staan bekend om het maken van games gebaseerd op franchises waar wij van houden en dit is geen uitzondering."

Een bètatest van de game wordt in 2020 gehouden, en mensen kunnen zich nu al inschrijven. Meer informatie over de game volgt in januari 2020. Hieronder is de eerste trailer te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

In principe heeft Magic extreme potentie voor een MMO. Er is 25+ jaar aan te gebruiken Lore, en het speelt zich af verspreid over verschillende ''planes'' (werelden). Ipv dus de standaard desert, mountain, snow, beach, etc. stukjes van de map van de gemiddele MMO, kan je complete settings neerzetten. Magic heeft bijvoorbeeld een Griekse Plane, een Egyptische plane, een plane die volledig uit een grote stad bestaat (inclusief verschillende guilds), of juist grote uitgestrekte vlaktes. Als je naar wens kan ''teleporteren'' tussen deze verschillende werelden en er ook nog eens tal van easter egges naar Magic lore voorkomen, heeft de game potentie. Maar ik vrees dat alles staat bij gameplay en genoeg te doen hebben, en ik betwijfel of een kleine studio dat wel voor elkaar krijgt.

0
test

@WvA Nou, cryptic is wel de studio achter Neverwinter en Star trek online. Wat beiden technisch gezien prima mmo's waren. Ze hadden echter beiden 1 heel groot probleem en ik ben bang dat deze game daar ook heen zal gaan. Namelijk dat de hele game wel degelijk leuk is om te spelen, maar ook in letterlijk alles is opgebouwd om je zo vaak mogelijk je portomonee te laten trekken. Zoals gezegd beginnen beide games namelijk echt heel leuk en spelen fantastisch. Maar zodra je op dat punt komt dat je hooked bent komt ook het punt dat je of moet betalen, of voor een zo goed als onmogelijke grind komt te staan.

0
test

@darkmanwls Oh ik had mijn onderzoek niet goed gedaan, wist niet dat ze van Neverwinter waren (nooit gespeeld, maar wel veel over gehoord). En helaas is het bedrijf achter magic de laatste tijd ook flink bezig met alles wat los en vast zit te melken, dus ik vermoed dat deze titel dan ook flink zal willen cashen. Hij is volgens mij ook Free To Play? Nooit een goed teken voor een MMO naar mijn mening (hoewel Guildwars echt allang niet meer zijn winst haalt uit die 30 euro die je neer legt voor de base game I guess).

0
test

Prachtig dat Magic. Kost alleen zo veel geld om bij te blijven. Misschien zitten de kaarten er ook in en kun je in een bar het kaartspel spelen oid ;)

0

Aanbevolen voor jou