Miyamoto niet geheel tevreden over Mario Galaxy en Zelda | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Shigeru Miyamoto, de ontwikkelaar bij Nintendo die onder gamers inmiddels wereldberoemd is dankzij franchises als Super Mario en Legend of Zelda, heeft kritiek geuit op de twee laatste games van zijn iconen.

Volgens Miyamoto waren Legend of Zelda: Twilight Prince en Super Mario Galaxy goede games, maar niet de games die hij voor ogen had. "Tegen de ontwikkelaars heb ik pas geleden verteld dat Twilight Prince geen slechte game was, maar ik had het gevoel dat er iets miste. Persoonlijk zag ik in Super Mario Galaxy dingen die heel nieuw en uniek waren, maar vanuit een ander perspectief gezien waren sommige elementen conservatief."

"Bij Nintendo kondigen we zelden een game aan voordat deze al ver in productie is, maar onze ontwikkelaars hebben deze gedachtegang in hun achterhoofd voor beide franchises, zodat als de nieuwe Zelda of mi chien zelfs de nieuwe Galaxy uitkomt, deze games nieuwer en verfri ender dan de vorige versies zullen voelen."

Shigeru Miyamoto lijkt perfectionistische trekjes te hebben, iets wat het eindresultaat natuurlijk alleen maar ten goede kan komen. Zo scoorde Super Mario Galaxy op Gamer.nl de volle 10. Dat belooft wat voor een mogelijk vervolg!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou