Miramar-map in mei naar PUBG op Xbox One | Gamer.nl

Miramar-map in mei naar PUBG op Xbox One | Gamer.nl

De Miramar-map wordt volgende maand geïntroduceerd voor PUBG op Xbox One. Dit deelde Nico Bihary van Microsoft op Twitter.

Miramar is een map in een woestijnsetting die in december aan de pc-versie werd toegevoegd met de lancering van 1.0. De Xbox One-versie van PlayerUnknown's Battelgrounds verscheen ook in december, maar de tweede map was nog niet beschikbaar voor spelers op dit platform. Nu heeft Bihary, een executive producer bij Microsoft via een tweet bevestigd dat Miramar in mei naar de Xbox komt. Een specifieke datum is nog niet bekendgemaakt.

Tevens deelde Bihary dat Proximity Chat mogelijk ook naar PUBG op Xbox One komt, hoewel het niet hoog op de lijst staat bij het ontwikkelteam. " We horen de feedback, en voor de duidelijkheid, we staan nog steeds open voor het idee om het te ondersteunen op Xbox One. Er moet nog veel UI-werk gedaan worden als we zouden besli en om het naar de console te brengen en daarom staat het laag op de prioriteitenlijst, maar het is zeker geen "nooit"."

Deze week verschijnt de twaalfde patch voor PUBG op Xbox One, waarvan binnenkort meer details worden verwacht.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou