Minimale systeemeisen Advanced Warfare bekend | Gamer.nl

Minimale systeemeisen Advanced Warfare bekend | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De minimale systeemeisen zijn als volgt:

Besturing ysteem: Windows 7 64-bit / Windows 8/8.1 64-bit
Proce or: Intel Core i3-530 2,93 GHz / AMD Phenom II X4 810 2,80GHz
Werkgeheugen: 6 GB RAM
Videokaart: NVidia GeForce GTS 450 met 1 GB video RAM / ATI Radeon HD 5870 met 1 GB video RAM
Harde schijf: 55 GB vrije schijfruimte

Vergeleken met de vorige Call of Duty, Ghosts, is er niet heel veel veranderd. Er is alleen een betere proce or nodig; de minimaal vereiste videokaart en werkgeheugen zijn gelijk gebleven.

De aanbevolen systeemeisen van Call of Duty: Ghosts vereisten een Intel Core i5-680, 8 GB werkgeheugen en een NVidia GeForce GTX 760 met 4 GB video RAM. Mogelijk krijgt Advanced Warfare vergelijkbare aanbevolen systeemeisen. De game komt 4 november uit op pc, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 en Xbox One.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou