Minecraft’s grote Nether-update komt volgende week uit

Minecraft’s grote Nether-update komt volgende week uit

De Nether-update van de populaire sandbox-game Minecraft gaat volgende week uitkomen. Dat heeft ontwikkelaar Mojang bekendgemaakt.

De update is de grootste in jaren en voegt de nodige veranderingen toe aan het gebied The Nether in Minecraft. De Nether is op het moment een onheilspellend gebied gevuld met dodelijke lava en vijanden. Vanaf 23 juni zijn er meer verschillende gebieden en inwoners aan het gebied toegevoegd. Zo is er een bosachtig gebied de Warped Forrest waar minder mobs in voorkomen dan in de rest van The Nether. Met behulp van de Respawn Anchors is het dankzij de update ook mogelijk om te respawnen in The Nether.

Bij de update nemen een aantal nieuwe inwoners ook hun intrek in The Nether. Zo zijn er vanaf volgende week Piglins in het gebied te vinden. Dit biggenvolk heeft een grote liefde voor goud en het is aan de speler zelf of die de Piglin als vriend of vijand wil hebben. De Piglins jagen op een andere nieuwe Nether-vijand de Hoglin, een wild zwijn die meestal in groepen rondhangt. Een dev dairy met beelden van de Nether-update is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube

De Nether-update komt 23 juni uit op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Mac, Linux en pc. De update komt ook uit op de klassieke Java-versie van Minecraft. Meer informatie over de update is te lezen op de website van Minecraft.Er is ook een leuke verwijzing naar Nederland te vinden in het bericht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer dat jullie niet de link naar de officiele pagina hebben geplaatst, ze hebben namelijk een leuke hollandse grap verwerkt in de Nether update: Get ready to fall in love with clogs, stroopwafels, artificial islands, tulips, and the color orange. After a long wait, the Netherlands Update is finally coming to Minecraft! We’re so ha... *Riiiing* Hold on, I just need to take this call. Yes, this is Mojang editorial. What do you mean “not the Netherlands, you imbecile”? I literally just put on my clogs and... o-oh. I see. My apologies. https://www.minecraft.net/en-us/article/the-nether-update-has-date-

0

@Ryme Lol, dat is een leuke :D

0
test

@Ryme Dat is zeker een leuke! Ik ga de link erin zetten, bedankt voor het doorgeven :)

0

@Ryme het is niet alsof ze de grap verzonnen hebben overigens, de naam leent zich ervoor tot het punt dat elke streamer op aarde de grap wel eens heeft gemaakt ;) Extra punten voor Jacksepticeye die zijn ingang naar the Nether in een molen bouwde, compleet met Nederlandse vlag als ik het me goed herinner.

0
test

@gimbal2 Dat klopt helemaal! xD

0

Aanbevolen voor jou