Minecraft krijgt officiële Lego-set | Gamer.nl

Minecraft krijgt officiële Lego-set | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We zijn nu bezig het het ontwikkelen van een concept dat de beste aspecten van het bouwen met Lego en het bouwen in Minecraft combineert. We kunnen niet wachten om het aan jullie te laten zien, maar het is nog niet klaar. Deze dingen hebben tijd nodig en we waarderen jullie geduld. Binnenkort komen er meer details", zo valt te lezen op Lego Cuusoo blog, een plek waar mensen concepten voor Lego-producten kunnen voorstellen. 

De Lego-versie van Minecraft werd voor het eerste geopperd door Markus 'Notch' Per on, de bedenker van het spel. Hij plaatste het idee op Lego Cuusoo, waar het vervolgens binnen 48 uur meer dan 10.000 stemmen kreeg. Ideeën die deze grens pa eren komen in aanmerking voor de Lego Review, een proces waarin een profe ionele jury zich over een voorgesteld concept buigt en daarna beslist of het geproduceerd gaat worden. Wanneer de Minecraft-set uitkomt en of dit ook voor Nederland geldt, is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou