Minecraft krijgt in februari The Simpsons-dlc op Xbox | Gamer.nl

Minecraft krijgt in februari The Simpsons-dlc op Xbox | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De downloadbare content bestaat uit het iconische gezin met Homer, Marga, Lisa, Bart en Maggie. Daarnaast ontvangt de speler 19 andere personages van Springfields basi chool. Hoewel de namen niet genoemd worden van de personages, mogen we verwachten dat in ieder geval Milhouse, Nelsons, Martin en Ralph hun blokkerige intrede maken. Ook lerares Edna, tuinman Willie en schoolhoofd Seymour Skinner zijn te verwachten.

Het ziet ernaar uit dat de dlc Microsoft-exclusief is, net als de Star Wars-dlc van november. Een precieze releasedatum is nog niet bekend, maar zal snel volgen. Daarnaast kunnen spelers vanaf 4 februari krijgen hun in-game naam aanpa en.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou