Minecraft krijgt eigen conventie: MineCon | Gamer.nl

Minecraft krijgt eigen conventie: MineCon | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder had Per on elf november als datum genoemd voor het uitbrengen van Minecraft, de release is dus een week uitgesteld. De release van Minecraft is vooral een symbolische gebeurtenis, omdat de game al sinds 2010 gekocht kan worden en regelmatig wordt voorzien van updates met nieuwe content en features.

"Ik kijk er heel erg naar uit om het podium op te stappen en op de knop te drukken om de finale versie te uploaden", zegt Per on. "We gaan direct na MineCon naar huis om verder te werken aan Minecraft, maar het is wel een enorme mijlpaal als de game eindelijk uit bèta gaat. Dat is iets wat we nooit hadden kunnen doen zonder onze fans, dus het voelt logisch om het samen met hen te vieren."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou