Minecraft komt tijdelijk exclusief naar Xperia Play | Gamer.nl

Minecraft komt tijdelijk exclusief naar Xperia Play | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game wordt geoptimaliseerd voor de knoppen van de Xperia Play. Enige tijd na de Xperia Play-game komen er ook versies voor andere Android-telefoons en iOS-apparaten. De mobiele versie van de game is nog niet getoond, maar deze wordt naar verwachting onthuld op de E3 in juni.

Het spel zal in ieder geval niet exact dezelfde ervaring bieden als de PC-variant: "Wanneer je op een smartphone speelt heb je te maken met een andere schermgrootte dan op de PC, andere hardware, andere aandacht pannes en dus moet de game aangepast worden", legt de ontwikkelaar uit. Prijs en releasedatums voor de mobiele game zijn nog bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat het spel net als de PC-versie vroeg in zijn ontwikkeling uitgebracht zal worden en daarna regelmatig wordt voorzien van updates.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou