Nu overal crossplay-ondersteuning voor Minecraft Bedrock Edition

Nu overal crossplay-ondersteuning voor Minecraft Bedrock Edition

Sony maakte via een href="https://blog.us.playstation.com/2019/12/09/minecraft-bedrock-version-coming-to-ps4/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>PlayStation Blog</b></a> bekend dat Minecraft Bedrock Edition nu ook naar de PlayStation 4 komt. Dit betekent tevens dat crossplay nu op alle platformen ondersteund wordt. Minecraft Bedrock is vanaf morgen beschikbaar op PlayStation 4.

Minecraft Bedrock-editie begon als de Pocket Edition en werd later de basis voor crossplay-functionaliteit. Minecraft Bedrock is onder andere beschikbaar op pc, Xbox, mobiel, Switch en vanaf morgen dus ook op PlayStation 4. Gebruikers kunnen dus samenspelen met vrienden op andere consoles. Als gebruikers de normale versie van Minecraft al hebben, hoeft de Bedrock Editie niet apart gekocht te worden. De nieuwe update installeert deze update gratis. Spelers die de normale Minecraft-versie hierna aanschaffen, hebben de Bedrock Edition automatisch bij aankoop.

Crossplay werkt alleen als alle gebruikers op de 1.14 update zitten, ook wel de Buzzy Bees-update genoemd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De update is inmiddels uitgerold. Ik en m'n maat zijn druk aan het testen. Menu's lopen erg traag, dat zal wel gefixt worden in komende patches. Ingame erg smooth. Nu maar hopen dat de conversion van de oude servers werkt, en dat z'n zoontje mee kan komen met de nieuwe interface!

0

Aanbevolen voor jou