Milo op E3 alleen aan VIPs getoond | Gamer.nl

Milo op E3 alleen aan VIPs getoond | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Milo wordt achter gesloten deuren gedemonstreerd aan beroemdheden en een geselecteerde groep mensen. Microsoft laat op verzoek van Molyneux geen pers toe tot de demonstratie. Molyneux zegt: "Het spel bestaat nog wel. Er is een erg intere ante reden waarom we het spel niet aan de pers laten zien, maar die ga ik niet vertellen". Daarnaast vertelt Molyneux dat de demo van vorig jaar inmiddels is uitgegroeid tot een volwaardige game

Milo

Milo & Kate werd vorig jaar op de E3 uit de doeken gedaan. Tijdens een filmpje was toen een jongetje genaamd Milo op het scherm te zien. Een vrouw voor het scherm had interactie met Milo via de Kinect-camera. Zo speelde ze met water in het spel door haar armen naar de camera te bewegen. Milo herkende haar en reageerde op haar opmerkingen.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou