Midway palmt ontwikkelaar Surreal Software in | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Midway heeft vandaag bekend gemaakt dat het de ontwikkelaar Surreal Software aangekocht heeft. Surreal Software werd vooral bekend met het goede Drakan: Order of the Flame en bracht ons later ook nog The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring onder Vivendi Universal Games.

Onlangs bracht men onder de vlag van Midway de horrorgame The Suffering uit, een spel dat in Europa nog moet verschenen maar in Amerika alvast erg goed verkocht heeft. Dit is dan ook de reden waarom Midway besloten heeft Surreal Software over te kopen. De goede verkoop van The Suffering was namelijk de voornaamste reden dat de verliezen van Midway het afgelopen kwartaal verminderd zijn.

Surreal Software kreeg onlangs nog een tegenslag te verwerken toen Vivendi Universal besloot om de tweede game van de ontwikkelaar gebaseerd op The Lord of the Rings, The Treason of Isengard, in de prullenmand te gooien. Vanaf heden zal Surreal dus enkel nog games voor de Amerikaanse consolegigant ontwikkelen. The Suffering 2 zal waarschijnlijk niet lang meer op zich laten wachten - al willen we hier in Europa graag het eerste deel eerst hebben, en snel een beetje!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou