Middenvelders van TOTY in Fifa 18 onthuld | Gamer.nl

Middenvelders van TOTY in Fifa 18 onthuld | Gamer.nl

EA Sports heeft vandaag de middenvelders uit het Team Of The Year bekendgemaakt.

In het Team Of The Year, of TOTY, van dit jaar konden Fifa 18-spelers de afgelopen week stemmen wie de beste voetbalspelers waren van 2017. Vandaag heeft EA Sports de drie middenvelders bekendgemaakt.

Voor het derde jaar op rij zien we Luka Modrić van Real Madrid terug in het TOTY. De Kroatische middenvelder heeft een rating van 96 gekregen van EA Sports met onder andere 99 pa en, 96 dribbelen en 86 schieten. Naast Modrić staat met dezelfde rating Kevin de Bruyne van Manchester City. De Belgische middenvelder is bezig aan een topjaar en heeft daardoor een rating van maar liefst 96 gekregen met zoal 98 pa en, 96 dribbelen, 96 schieten en 90 fysiek.

Eerder vandaag kwamen we al met het nieuws dat er met Harry Kane van Tottenham Hotspur sinds Fifa 15 eindelijk weer eens een speler uit de Engelse Premier League plaats mocht maken in het Team Of The Year. Naast Kevin de Bruyne staat de middenvelder van Chelsea FC, N’golo Kanté. De Fransman maakt voor het eerst zijn debuut in het TOTY en krijgt gelijk een rating van 95. Op schoten na, 87, is elke andere stat van Kanté boven de 90. Zo heeft hij 95 fysiek, 93 verdedigen, pa en en dribbelen en nog eens 90 snelheid.

De drie middenvelders versloegen twaalf andere middenvelders. Hier zaten onder meer Iniesta, Nainggolan, Robben, Kroos, Dybala en Eriksen tu en.

Het tweede paar TOTY-spelers zijn vanaf vandaag 19.00 uur Nederlandse tijd vandaag 24-uur lang verkrijgbaar in pakketten in FUT 18. In de loop van de week worden de overige posities bekendgemaakt door EA Sports. Houd Gamer.nl in de gaten voor de komende onthullingen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou