Microsofts interne recensie van The Last of Us: Part 2 bejubelt de game

Microsofts interne recensie van The Last of Us: Part 2 bejubelt de game

Microsoft recenseert intern games van concurrenten, zoals The Last of Us: Part 2, zo blijkt uit een uitgekomen document.

Het document werd gepubliceerd als onderdeel van de rechtszaak tussen Epic Games en Apple die vandaag begint. Het GGPD-team van Microsoft recenseert diverse games van concurrenten, ogenschijnlijk om daar lering uit te trekken. De recensie biedt een unieke blik op hoe bedrijven elkaars producten observeren.

The Last of Us: Part 2 zou volgens Microsoft "een nieuwe maatstaf leggen voor wat we hopelijk kunnen bereiken op de nieuwe generatie consoles." Ook schrijft men: "The Last of Us: Part 2 is een zeldzame videogame waarin de kunst van het vertellen van verhalen in games vooruit wordt gestuwd. Dit weegt zwaarder dan of iedereen het wel 'leuk vindt', of plezier ervaart tijdens het spelen."

De recensie prijst de game op verschillende vlakken, waaronder de graphics, hoeveelheid details en overkoepelende presentatie. "We stonden regelmatig paf van de kwaliteit van de graphics, iets dat tegenwoordig helaas niet vaak meer gebeurt." 

Ook wordt het feit dat sommige secties van de game aanvoelen als 'loopsimulaties' geprezen. "Dat is misschien niet wat veel spelers verwachten, maar ze zijn erg goed gedaan en geven andere spellen - voornamelijk verhalende adventuregames - een doel om naar te streven qua dialogen, presentatie en ingesproken stemmen."

De enige duidelijke kritiek in het artikel is gericht op de gevechten in de game - volgens de schrijver in kwestie zou Naughty Dog het niet voor elkaar krijgen om goede vuurgevechten in hun games te creëren. "Gelukkig past dat bij het overkoepelende thema van de game en wordt de speler zo gemotiveerd meer stealth te gebruiken."

De volledige recensie is hieronder te lezen. Let op: er zitten enkele grote spoilers in over het verhaal van The Last of Us: Part 2.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk laat micro ze studios goed kijken naar wat naughty dogg doet 1 van de beste studios op aarde vind ik zelf. En hopelijk kijken ze ook naar wat dingen van Nintendo en Santa Monica.

0
test

Een paar dingen die ik hier uit opmaak: 1. misschien wel 1 van de betere reviews die ik gelezen heb en dit zijn geen game journalisten ... 2. op 1 misser na, dat je niet snel van wapens kunt verwisselen... (dubbel tap R1 dus in plaats van de D-pad die ze omschrijven, jammer) 3. alle bedrijven doen dit 4. profit. 5. Sony na het reviewen van Xbox studio games: [img]https://image.shutterstock.com/image-vector/recycling-sign-icon-vector-illustration-260nw-582700198.jpg[/img] 6. punt 5 was een grapje weet toch ! X)

0
test

@ali3n8tor hehe

0

Aanbevolen voor jou