'Microsoft zendt dit voorjaar meerdere streams met nieuwe games uit'

'Microsoft zendt dit voorjaar meerdere streams met nieuwe games uit'

Microsoft zou dit voorjaar meerdere online evenementen organiseren waarin het nieuwe games aankondigt.

Eind vorige maand liet betrouwbare Microsoft-journalist Paul Thurrott al weten dat Microsoft op 23 maart een 'wat is er nieuw qua games'-evenement zou organiseren. Inmiddels claimt Windows Central van bronnen te hebben vernomen dat het evenement is verplaatst naar 26 maart. 

Windows Central claimt dat het vrij zeker is van zijn zaak en dat het evenement mogelijk op technologie en platforms is gericht, en dat het "kleinere game-aankondigingen of meer" kan bevatten. Games die dit jaar of later naar Xbox-consoles komen zouden daar ook onder kunnen vallen.

Windows Central-redacteur Daniel Rubino meldde vervolgens op Twitter dat Microsoft ook in april, mei en juni grote aankondigingen wil maken. "In plaats van één groot evenement, wil het bedrijf kleinere evenementen organiseren zodat ze het huidige momentum kunnen vasthouden."

Vorige week liet Jason Ronald van Xbox

Watch on YouTube

al weten dat nog niet alle games die dit jaar op Xbox-systemen uitkomen zijn onthuld. Mogelijk is Microsoft dus van plan dit tijdens een van bovengenoemde evenementen te doen. Het bedrijf heeft zelf nog niet bevestigd dat het meer evenementen uitzendt.

Xbox Series X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zal dit het event zijn waar we meer te horen krijgen welke games fps boost krijgt van bethasda wat aaron greenberg zei.

0

@hulstpower ik hoop dat dit het event wordt dat we te horen krijgen dat we eindelijk de vruchten kunnen plukken dat we een serie x hebben en een paar serie s/x exclusives te zien krijgen. Die upgrades zijn zeker mooi maar wil nu wel wat nieuwe ervaringen

0
test

@Roy36NL touché

0
test

@Roy36NL Misschien dat ze halo laten zien hoe die er nu uit ziet (wat screens gezien en ziet er veel beter uit), maar de dikke titels die jij bedoelt zien we denk ik pas op het summer event waar Aaron gisteren sprak rond e3 tijd denk ik. Dan zullen we misschien de forza, fable, starfield, wolf 3, gears 6.

0

Of uit het niets ori 3 🙏🏻🙏🏻

0
test

@Roy36NL hou op hoor als dat waar zou zijn dan heeft micro op papier voor het eerst denk zo beetje meer dikke ex dan Sony. Alleen weten we nog niet of het allemaal toppers worden maar op paoer is dat wel zo. Hopelijk snel ook God of war gameplay en horizon forbidden west en ik ben weer blij man.

0

@hulstpower denk niet dat God of War dit jaar nog komt helaas. Horizon staat nog steeds voor eind 2021. Maar je weet nooit.

0

Aanbevolen voor jou