Microsoft wil geen third party-content voor MS Flight | Gamer.nl

Microsoft wil geen third party-content voor MS Flight | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het zou een "verwarrend zooitje" worden, zo stelt hij. "We proberen iets heel anders. In plaats van het te openen voor alles en iedereen (...) kunnen we het nu meer managen, een verhaal vertellen, helpen met de groei van het spel en ervoor zorgen dat het op eigen benen kan staan.

Howard sluit niet uit dat er in de toekomst wel andere partijen betrokken worden bij de verdere ontwikkeling van het spel. "Ik denk dat dit ecosysteem groter gaat worden dan het huidige. Dan komt het tot een punt vanaf waar we de behoeften van de klant niet meer aankunnen, en zal ik investeren in meer mensen." MS Flight wordt op 29 februari via Games for Windows Live uitgebracht als free-to-play-titel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou